AnveloStiv

 

      Anvelostiv este o retea de service-uri de stivuitoare din România, care oferă anvelope pentru stivuitoare şi servicii de specialitate necesare schimbării anvelopelor pline la fata locului.

        Reteaua este formată din serviceuri de stivuitoare independente cunoscute pe plan local, dotate cu prese fixe pentru anvelope pline.

          Printr-o prezenţă activă pe plan naţional, Anvelostiv garantează o reacţie promptă la fiecare solicitare, indiferent de locaţie.

 

        Realizarea scopului propus se bazează pe:

  • Anvelope si roţi pentru stivuitoare de calitate premium direct de la producători de renume mondial, cum ar fi: Camoplast Solideal (CAMSO) şi Wicke GmbH
  • Stocuri mari de cauciucuri pentru stivuitoare (peste 6.000 buc) din care se deservesc peste 99% din solicitările zilnice cu completarea periodica a stocului.
  • Livrarea gratuită în regim de grupaj a roţilor şi anvelopelor pentru stivuitoare
  • Presa fixa anvelope pline este asigurată cu presele fixe pentru cauciucuri solide prezente în cele mai importante centre industriale din România
  • Service mobil cu presa mobila pentru anvelope pline putem asigura servicii de inalta calitate schimband anvelopele pline la beneficiar in cel mai scurt timp posibil, in regim de grupaj fara costuri de deplasare. 
  • Calitatea serviciilor oferite este asigurată de o echipă cu o pregătire şi experienţă profesională în domeniul echipamentelor de ridicat.
  • Consilierea tehnică a partenerilor în vederea alegerii produselor potrivite aplicaţiei, ţinând cont de condiţiile de exploatare, oferind soluţia optimă din punct de vedere al preţului.
  • Oferte clare si transparente.

          În calitate de experti în anvelope pentru stivuitoare, ANVELOSTIV vă oferă urmatoarele tipuri de cauciucuri şi anvelope:

- cauciucuri stivuitoare

- cauciucuri motostivuitoare

- cauciucuri pline

- cauciucuri solide

- anvelope stivuitoare

- anvelope motostivuitoare

- anvelope pline

- anvelope solide

- pneuri stivuitoare

- pneuri motostivuitoare

 

 

PREZENTARE FURNIZORI

 

            CAMSO este o companie Canadiana producatoare de anvelope industriale si de constructii, de senile cauciuc agricole si industriale, din 2018 devine parte a grupului MICHELIN, este considerat specialistul numărul unu pe plan mondial în proiectarea, crearea şi distribuţia anvelopelor OTR, anvelopelor industriale, şenilelor, cât şi a altor componente din plastic şi cauciuc

            Având o echipă de peste 8000 de angajaţi, Camso are fabrici de producţie răspândite în toată lumea: SUA, Canada, Europa şi Asia, fiind furnizorul strategic al celor mai importanţi producători de stivuitoare. Distribuţia mondială a produselor se realizează printr-o reţea globală bine organizată.

            CAMSO este principalul furnizor de anvelope SOLIDEAL pentru fabricile de stivutioare din intreaga lume, precum: Toyota, Jungheinrich, Still, Hyundai,... si ofera anvelope pentru service la toate tipurile de stivuitoare (stivuitor Toyota, stivuitor Hyundai, stivuitor Still, stivuitor Linde, stivuitor Baoli, stivuitor Hyster, stivuitor Yale, stivuitor Doosan, stivuitor Caterlpillar, stivuitor Daewoo, stivuitor Clarc, stivuitor Daewoo, stivuitor Mitsubishi,stivuitor Nissan, stivuitor Primespo, stivuitor Kalmar, stivuitor OM.                                                                                       

www.camso.co

 

        Wicke GmbH + CO.KG este un producător de roţi şi role din Germania înfiinţat în anul 1866 astfel având o lungă istorie şi o experienţă întemeiată în producţia de roţi şi role.

           Cu o tehnologie avansată, în continuă dezvoltare şi cu o echipă de cercetători lucrând inovator, Wicke dezvoltă şi oferă soluţii pentru diferite aplicaţii speciale astfel ţinând pasul cu dezvoltarea industrială.  

           Produsle Wicke sunt cunoscute şi recunoscute pe plan mondial datorită calităţii superioare şi al diversităţii acestora.      

           Rotile si rolele Wicke sunt utilizate in prim montaj de producatorul de utilaje Jungheinrick, Still, Linde, Hyster, Yale,....

 www.wicke.com